zondag 11 augustus 2013

Leggings en modelfoto's

Vanmiddag had ik toch nog even tijd om wat leggings te maken voor bij de 2 jurkjes die ik pas had gemaakt. De oranje legging is voor bij dit jurkje uit de laatste Ottobre en de mintgroene voor de kapjurk.

Patroon: Roos 5011 (enigszins aangepast)
Stof: Joyfits 


Ik kon nu ook wat modelfoto's maken; voor zover dat mogelijk is met een dreumes als model.

De Princess Castle valt nog wat groot; ondanks dat ik hem al wat had ingenomen. Gelukkig is het nog lang geen winter, dus wat groeiruimte kan geen kwaad. 


De kapjurk valt wel goed op maat en vind ik persoonlijk super gelukt en het staat Noor ook erg leuk. Ik denk dat er daar nog wel meer van gaan volgen. 

7 opmerkingen:

 1. Mmmmmmoooooooooooi, vooral die kaptrui, echt supergedaan hor ook es proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zo schattig!
  De kapjurk staat haar fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi. En inderdaad die verlengde kaptrui is super leuk geworden. Inderdaad iets om in mijn achterhoofd te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kaptruijurk is echt geweldig! Volgens mij vallen de Roos 5011 leggings bij jouw dochter perfect wat maat betreft he? Of heb je die ook smaller gemaakt? Ik vind het zo'n super snel model maar moet hem wel erg aanpassen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze wel wat smaller gemaakt. Ongeveer 1 cm evenwijdig aan de recht van draad weggelaten en volgens mij aan de binnenbeennaad ook nog wat, maar dat weet ik niet zeker meer. Dan zou ik hem echt ff op het origineel moeten leggen. Ik heb gewoon een goed passende legging als basis gebruikt. Maar het is idd zo'n makkelijk modelletje.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...