zondag 9 februari 2014

Verjaardag van Stijn

Afgelopen zondag was Stijn jarig en daarom was het de zaterdag ervoor feest in huize Blom. Stijn wist wel wat hij graag wilde: Lego! Jullie zagen al eerder dat Stijn een echte lego-fan is. Op Pinterest had ik al een poosje geleden deze link langs zien komen en vond dat wel een heel leuk idee voor Stijn. 

Zo gezegd, zo gedaan dus. Bij de Ikea kochten we een Lack tafel en de legoplaten had ik eind vorige jaar al een keer in de uitverkoop gekocht. Op advies van de bouwmarkt gebruikte ik Bisonkit, maar dat was eigenlijk een beetje te agressief voor de legoplaten; gelukkig had ik het overal maar heel dun erop gedaan. 
Verder hebben we gelijk na het lijmen de platen met legoblokjes aan elkaar gekoppeld, zodat je nu ook over de randen heen kunt bouwen. 

Stijn was in ieder geval super blij met zijn legotafel en van de familie kreeg hij ook nog een hoop lego en kun nu een hele stad bouwen. 


Afgelopen dinsdag mocht hij trakteren op het kinderdagverblijf en dat werden deze druivenrupsen. De oogjes maakte ik van witte en pure chocolade schrijfstiften. Ook gevonden via Pinterest5 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd! Leuk zon tafel. Ik had ze ook op pinterest gezien, met duplo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een gelukkige verjaardag voor Stijn.
  Heel leuk de lego-tafel en de traktatie ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe is het?ik heb je al even niet hier gezien en op t forum ook noet. Alles goed of heel druk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, goed hoor. Net een weekje op de wintersport geweest en deze week Stijn voor het eerst naar school. Wel ff wennen, maar houd wel tijd over ineens. Dus wie weet hopelijk ook snel weer wat tijd om te naaien. Volgende week vrijdag stoffenspektakel, dus dan kan ik ook weer wat nieuwe lapjes inslaan.
   Bij jullie alles goed? Ik zag leuke dingen langskomen op je blog.

   Verwijderen
  2. Ah fijn weer wat te horen! Ik ga woensdag naar het stoffenspektakel :).
   Ja goed hier en druk (beetje zware nachten, Luuk is veel wakker)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...