woensdag 11 december 2013

Een tasje voor de swap

Vorige week gaf ik mezelf op voor de ritstasjes swap van Stipjes en Datjes. Ik had nog niet eerder een ritstasje of etui gemaakt, maar ik vond het wel een erg leuk idee en voor mijzelf ook wel weer een uitdaging. 

Het boek Zo Geknipt heb ik niet, dus ik zocht op internet naar een tutorial van een etui/ritstasje en vond deze bij Zusje B. Vervolgens zocht in mijn (te grote) stapel met stofjes en vond dit wel een geschikt stofje. Voor de binnenkant gebruikte ik een effen lichtbruine katoen. 
Het tasje moet natuurlijk ook gevuld worden. Dit is wat ik erin heb gedaan: lintjes, knoopjes, biaisband, een applicatie, kamsnaps, garen en een lapje katoen met werkvoertuigen. Een dezer dagen gaat hij op de post. Ik hoop dat mijn ontvanger er blij mee zal zijn.

Ps. zoals jullie kunnen zien is de eettafel inmiddels ook blauw geworden. Zaterdag hebben we ook supergave lamp voor boven de tafel gekocht. Maar daarover later meer; hij moet namelijk eerst nog opgehangen worden ;).


3 opmerkingen:

 1. Dat is vast een mooie tafel geworden! Ik hou wel van blauw. Het lijkt mij wel leuk om een kast of zo te pimpen (blauw te maken).
  Ik dacht dat je zelf patchwork gemaakt had, maar het stofje is al zo:) Leuk.
  Ik heb mijn tasje vandaag ontvangen, dus jij hebt mij niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is zeker leuk om te doen. We hebben nu een redelijk strak interieur met nog een paar meubels uit ons oude huis. We willen nu wat oude industriele spullen erbij om het geheel wat te breken.

   Verwijderen
 2. Jij hebt ook een leuk tasje gemaakt voor de swap!
  Groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...