vrijdag 3 oktober 2014

Na een lange tijd....

Het is inmiddels al een hele poos geleden dat ik wat geblogd heb en daar wil ik weer wat verandering in gaan brengen. We hebben het de laatste tijd best druk gehad met werk, klusjes in huis, dingen voor de kerk en nog veel meer. Dus heb ik eigenlijk niet achter mijn naaimachine gezeten. 

Afgelopen woensdag was het stoffenspektakel in Ahoy en daar kocht ik wat lapjes om weer aan de slag te gaan. Ik heb niet heel veel gekocht, maar ben hier wel weer even zoet mee denk ik. 

Ik kocht alleen maar lapjes voor Noor (voor Stijn zag ik helaas weinig leuks). Van dit lapje sweatstof wil ik een jurkje gaan maken uit de laatste Ottobre. De tricot is voor een bijpassende legging en voor de voering van de capuchon. 

Verder kocht ik nog een lapje ribstof voor een SVDHZ jurkje.

Als laatste kocht ik nog dit lapje. Ik wil er een jurkje uit gaan maken voor Noor. Ik weet nog niet helemaal hoe ik het wil gaan doen. Ik denk dat het bovenstuk en onderstuk van een SVDHZ jurkje aan elkaar leg en dan in een keer knip. Verder week ik ook nog niet waar ik de rits ga doen; in de zij- of achternaad. Ik ga eerst maar eens een proefjurkje maken, want het was een duur lapje.

2 opmerkingen:

  1. Mooie stofjes! Met name het paneel met het schilderij is schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee je bent er weer! Oh dat laatste stofje is mooi! En die andere zijn mooie najaarsstofjes

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...