zaterdag 21 september 2013

Princess Castle versie 2.0

Een poosje geleden maakte ik al een princess castle (uit Ottobre 04-2013). Deze was nog wat aan de grote kant voor Noor. Ik had nog een leuke lapje liggen van Bora en dus besloot ik om er nog een te maken voor Noor. Ik heb hem nu wat smaller geknipt en ik hoop dat hij nu beter valt.

Verder heb ik nu een versie gemaakt met korte mouwen; daar doe ik van de winter dan een romper met lange mouwen onder in dezelfde kleur als de legging. Verder heb ik de zoom en de zakken afgewerkt met een siersteek; dat zag ik hier en hier ook en dat zag er wel leuk uit. Zelf had ik nog niet eerder met de siersteken op mijn machine gewerkt, maar het geeft een leuk effect en ik ben blij met het resultaat. 

Patroon: Princess Castle - Ottobre 04-2013
Stof: Bora en mintgroene tricot gekocht bij Joyfits. De boordstof komt van de Stoffenkraam 

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi!
  Het is precies toch nog een iets andere steek als die ik heb gebruikt maar ook mooi. En veel gemakkelijker dan de tweelingnaald hé? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is inderdaad een andere steek. De wafelsteek werd heel anders als het voorbeeld. Dus heb wat siersteken uitgeprobeerd en vond deze het mooist en deze rekt ook goed mee.

   Verwijderen
 2. Inderdaad nog zo'n leuk jurkje en ook een echte princess castle

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...